Lipicai Lovas Klub


Go to content

Bevezetésének

Noutati / News / Hír > Lovas turizmus


Arra kérjük Önt, hogy felfedezzék a terület lóháton Székelyföld!


A lipicai lo egyik felegvara FOGARASI menes Romaniabol, nem messze tole alakult meg 2006 ban a Bartha Lipicai Tanya azzal az elkepzelesel hogy az evek soran ossze gyujtott tapasztalatott tenyesztesben [1998-2000 Dalnokon es 2000-2003 Fogaras] fogatversenyzesben [1992-2010] tovabb apoljuk nemzeti kincsunket – a lipicai lovat.
A Tanya 40 hektaros terulete vedve van a Karpati kanyaral ahol a vendeg gyonyorkodhet – a Csukas. Nagy Ko; Bucegi, Kiraly Ko es Fogarasi havasokban. Lovardank, istaloink helyett biztositnak a 60 fos lipicai allomanynak [3 torzsmen, 15 kanca, 4 fogat es a fiatal lovak szamara] Szolgaltatasoinkot probaljuk azoknak a vendegeinknek ajanlani akik szeretik a lovat, a termeszetet a hegyeket.
Ezert a fogathajtoversenyeken, a lokialitasokon es loliciteken kivul, szeretnenk ajanlani lovas turainkot is kezdoknek es haladoknak. Lovas fahazunk [4 +4] helyes es a keszuloben levo panzionk [16] es konyhank szeretettel varja vendegeinket hogy megismerjek Szekelyfold-Alsoharomszek szepsegeit.
Lovas turaink egyeztetes alapjan tortenik majus 1 november 1 idoszakban, 3 vagy 5 napos hosszak-hetfotol szombatig, es csillag tura jelleguek. Szallas, reggeli es vacsora a tanyan tortenik az ebed a helyszinen, ezt disziti az unnepi vacsora az utolso esten.
Arjaink 150-500 euro/5 nap ez eletkortol, csapattol es igenyektol alakul ki program egyeztetes utan.

Elerhetoseg email:
lipitan2004@yahoo.com es mobil szam-0040744264804.
Latogasa meg web oldalunkot:
http://www.lipicai.ro, varjuk szeretettel Bartha Robert.Home Page | ROMANA | ENGLISH | Evenimente / Events | Noutati / News / Hír | VIDEOS | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu